Stories

29 februari 2024 – Boekenmarkt

Houdt u van lezen en steunt u graag een goed doel? We houden een feestelijke Boekenmarkt op zaterdag 6 april DV van 14.30 – 16.30 uur. Locatie: De Hoeksteen, Rabenhauptstraat 1 in Coevorden. Er is een groot aanbod aan tweedehands boeken variërend van kinderboeken, levensverhalen, romans, studieboeken en nog veel meer. De opbrengst komt helemaal ten goede van onze projecten! Van harte welkom!

28 februari 2024 – Seksuele uitbuiting

De helft van de mensenhandelaren in Nederland in jonger dan 25 jaar! Ongeveer 5.000 mensen in Nederland worden seksueel uitgebuit. Eén van de uitkomsten van het onlangs verschenen onderzoek van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel naar daders van binnenlandse seksuele uitbuiting: Brede blik op daderschap. Dit onderzoek is te lezen op www.nationaalrapporteur.nl

13 januari 2024 – Fase 2 Kippenproject Tanzania

Het bestuur heeft besloten akkoord te gaan met de financiering van fase 2 van het Kippenproject van Tegemeo Women Group in Tanzania. Dit betreft de aanschaf van een eigen kippenvoer productiemachine. We gaan verdeeld over drie jaar een totaalbedrag van EUR 3.454 aan Tegemeo Women Group bijeen sparen. Wilt u meehelpen deze kippenvoer productiemachine aan te schaffen? Maak dan een gift over op dit project! Lees meer bij Kippenproject Tanzania.

11 januari 2024 – Bedankt

Iedereen bedankt! We willen alle vaste donateurs, maar ook iedereen die een gift heeft overgemaakt in 2023 heel hartelijk danken hiervoor. Elke euro maakt het verschil in het leven van een vrouw (en haar gezin)! Ook gebed blijft in 2024 nodig. Bid u met ons mee? Ontvangt u onze jaarlijkse Decembernieuws al? Zo niet, meldt u aan via de site. Van harte aanbevolen.