Stories

22 mei 2024 – Verkoop kaarten 

Nieuw artikel! We hebben enkele kaarten inclusief envelop van een prachtig schilderij! Dit schilderij van druiventrossen is gemaakt door onze secretaris. De druiventrossen zijn een mooie link naar ons logo en de Bijbeltekst die het hart van het werk weergeeft. Jezus zegt: ‘Ik ben de Wijnstok, u de ranken, wie in Mij blijft en ik in hem die draagt veel vrucht’ (Johannes 15 vers 5). Zonder Hem zijn we niets en kunnen we niets. De opbrengst van de verkoop van de kaarten komt ten goede van onze projecten. Twee unieke enkele kaarten inclusief twee enveloppen plus verzending kosten EUR 4,50. Van harte aanbevolen!

22 april 2024 – Terugblik boekenmarkt

We kijken terug op een goede Boekenmarkt op 6 april j.l.. Een mooie opbrengst voor de vrouwen en meisjes die we steunen via onze projecten. Daarvoor doen we het!

Iedereen die iets heeft gekocht: hartelijk dank! We zijn dankbaar voor elke euro.

29 februari 2024 – Boekenmarkt

Houdt u van lezen en steunt u graag een goed doel? We houden een feestelijke Boekenmarkt op zaterdag 6 april DV van 14.30 – 16.30 uur. Locatie: De Hoeksteen, Rabenhauptstraat 1 in Coevorden. Er is een groot aanbod aan tweedehands boeken variërend van kinderboeken, levensverhalen, romans, studieboeken en nog veel meer. De opbrengst komt helemaal ten goede van onze projecten! Van harte welkom!

28 februari 2024 – Seksuele uitbuiting

De helft van de mensenhandelaren in Nederland in jonger dan 25 jaar! Ongeveer 5.000 mensen in Nederland worden seksueel uitgebuit. Eén van de uitkomsten van het onlangs verschenen onderzoek van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel naar daders van binnenlandse seksuele uitbuiting: Brede blik op daderschap. Dit onderzoek is te lezen op www.nationaalrapporteur.nl

13 januari 2024 – Fase 2 Kippenproject Tanzania

Het bestuur heeft besloten akkoord te gaan met de financiering van fase 2 van het Kippenproject van Tegemeo Women Group in Tanzania. Dit betreft de aanschaf van een eigen kippenvoer productiemachine. We gaan verdeeld over drie jaar een totaalbedrag van EUR 3.454 aan Tegemeo Women Group bijeen sparen. Wilt u meehelpen deze kippenvoer productiemachine aan te schaffen? Maak dan een gift over op dit project! Lees meer bij Kippenproject Tanzania.

11 januari 2024 – Bedankt

Iedereen bedankt! We willen alle vaste donateurs, maar ook iedereen die een gift heeft overgemaakt in 2023 heel hartelijk danken hiervoor. Elke euro maakt het verschil in het leven van een vrouw (en haar gezin)! Ook gebed blijft in 2024 nodig. Bid u met ons mee? Ontvangt u onze jaarlijkse Decembernieuws al? Zo niet, meldt u aan via de site. Van harte aanbevolen.