Bestuur

Het bestuur van Fruitfull Life Foundation.

Ira Stam

Ira Stam

Voorzitter

Ira Stam (1964) is ondernemer, schrijver en spreker. Ze heeft gewerkt als projectleider en is fulltime mantelzorger geweest. Ze heeft bijna twintig jaar ervaring als bestuurder van landelijke organisaties en ruime ervaring met internationale vrouwenprojecten en in de Bijbelverspreiding. Ze houdt van Jezus en haar passie is om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de zelfredzaamheid van vrouwen en aan geestelijk herstel van vrouwen die onrecht wordt aangedaan of onder dwang moeten leven.

Jacintha Khoeblal

Jacintha Khoeblal

Secretaris

Jacintha Khoeblal (1955) is geboren in Paramaribo, Suriname. Ze groeide op als kind van een alleenstaande moeder in een keiharde, liefdeloze wereld. Haar moeder was niet weerbaar en dat werd deels veroorzaakt doordat ze geen gelegenheid heeft gehad goed onderwijs te volgen. Ze heeft in grote armoede en ziekte Jacintha, haar broer en zus, liefdevol opgevoed. Jacintha wil vrouwen, vooral alleenstaande moeders, stimuleren onderwijs te volgen en hen weerbaar te maken, zodat ze kunnen groeien naar zelfredzaamheid en in Jezus Christus een hoopvolle toekomst hebben. Ze werkt in de zorg, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Erik Schoneveld

Erik Schoneveld

Penningmeester

Mijn naam is Erik Schoneveld. Ik ben opgegroeid in Leiden in een hecht gezin, hoewel mijn vader stierf toen ik twaalf was. Vanaf mijn zeventiende heb ik twee jaar op een Bijbelschool gezeten. Hier heb ik God beter leren kennen. Op mijn 37ste verhuisde ik naar Andijk. Ik heb ruim tien jaar mogen genieten van het huwelijkse leven, nadat mijn vrouw is gestorven ben ik verhuisd naar het mooie Drentse land. Hier run ik een b&b, ik handel in Lego en werk als enquêteur. Sinds juni 2022 ben ik penningmeester van de stichting.

Sjaak Janssen

Sjaak Janssen

In memoriam

Sjaak Janssen, medeoprichter en penningmeester van Fruitfull Life Foundation, is na een periode van ziekte, overleden op 5 april 2022. We zijn hem dankbaar voor zijn betrokkenheid, zijn enthousiasme en inzet. Hij heeft en houdt een speciale plaats in ons hart.

Het bestuur wordt ondersteund door een aantal gepassioneerde vrijwilligers.